Flora Luminare: New Bath, Body & Hand Collection

17.09.2020



Η Molton Brown, με ειδικούς αρωμάτων του Λονδίνου, επεκτείνει τη λαμπρή συλλογή Flora Luminare και συμπεριλαμβάνει νέα προϊόντα περιποίησης μπάνιου, σώματος και χεριών. Από την κυκλοφορία του Eau de Parfum, αυτό το άρωμα λευκού λουλουδιού έχει γίνει αγαπημένο.

Ως μέρος του ήθους της επωνυμίας, η συνεργασία με διαφορετικούς αρωματοποιούς που ωθούν τα δημιουργικά όρια, το Flora Luminare είναι μια εξαιρετική, μοντέρνα ερμηνεία των λουλουδιών. Το ίδιο το όνομα είναι μια λατινική μετάφραση του «Λουλούδια και φως», αποτυπώνοντας τέλεια την αγάπη της Senior Perfumer Maïa Lernout για το πάντρεμα του ήλιου με τα άνθη. Αφηγείται μια ουτοπική ιστορία; Να ξυπνήσω σε ένα βοτανικό ειδυλλιακό πρωινό λουτρό, με την υπόσχεση του ατελείωτου παραδείσου.
Παθιασμένη με φυσικά συστατικά, Η
Maïa επέλεξε το absolute της Polynesian tiare ως βασική νότα. Το absolute είναι η πιο αγνή, πιο συμπυκνωμένη μορφή του εκχυλίσματος και διαθέτει πιο αρωματική λεπτομέρεια. Το Tiare absolute ευδοκιμεί στην καρδιά του αρώματος, στρωμένο με ένα σαγηνευτικό μπουκέτο από λαμπερό γιασεμί και τριαντάφυλλο. Οι ακτίνες από νότες εσπεριδοειδών προσφέρουν την τέλεια ισορροπία καλωσορίζοντας την βανίλια, το μόσχο και γήινο κέδρος στη βάση.

Η συλλογή Flora Luminare χαρίζει στην καθημερινή ρουτίνα του λουτρού σας ευδαιμονία και φωτεινότητα, με σκοπό την απόδραση από ένα συνηθισμένο αφρόλουτρο.

Σφραγίστε το ανθισμένο μονοπάτι με το λοσιόν σώματος ή απολαύστε ένα μασάζ με το λαμπερό λάδι σώματος για να προσθέσετε νεανικότητα και καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα σας. Συμπληρώστε με το  Eau de Parfum για μια εξερχόμενα ζεστή αύρα.

Για μια πρόσθετη δόση ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, η Flora Luminare κρέμα χεριών ιδανική για την τσέπη σας θα κάνει τα χέρια σας απαλά σαν πέταλο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη SouthMolton Streetκαι θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία,δημιουργεί ιδιαίτερα Eaude Parfumκαι Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1145