John Travolta:Το βίντεο που πόσταρε στη μνήμη της γυναίκας του θα σε λυγίσει

23.08.2020



Αρχές Ιουλίου ο John Travolta έχασε τη γυναίκα του σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Την δυσάρεστη είδηση είχε κάνει ο ίδιος γνωστή μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της.

Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή», είχε γράψει ο ίδιος.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά το βίντεο με την κόρη του στη μνήμη της πολυαγαπημένη του γυναίκας είναι ανατριχιαστικό! Χορεύει με την κόρη του και γράφει στη λεζάντα: «Η κόρη του κι εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς. Η Kelly λάτρευε να χορεύει μαζί μου», έγραψε και μας λύγισε!

Δες το βίντεο και τη gallery

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3248