Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του. Την έβλεπε να κάνει μπάνιο! (pics)

14.08.2020



Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας στην Κίνα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του για να τη βλέπει να κάνει μπάνιο. Η Xiao Ni ανακάλυψε έντρομη τι συνέβαινε όταν βρήκε την κάμερα στο πάτωμα την ώρα που έκανε ντους. Αμέσως, όπως αναφέρει η Daily Star, απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι είχε βρει μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Σενγκ, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του γιατί «έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει».

Η Xiao Ni και η σύζυγός του Σενγκ, Xiao Jia ζούσαν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Ni μετακόμισε. Όταν η κοπέλα βρήκε την κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της, πήγε αμέσως στο σπίτι του φιλικού της ζευγαριού για να τους ρωτήσει αν ήξεραν τι είναι. Ο Σενγκ παρίστανε τον έκπληκτο και της εξήγησε ότι ήταν μια συσκευή παρακολούθησης.

Τελικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου όπου μένει η Ni έδειξαν ότι ο Σενγκ είχε μπει στο συγκρότημα λίγες ημέρες νωρίτερα.

reader.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2787