Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Έχασε το μικρό της δαχτυλάκι "Προσευχηθείτε για τον παράμεσο"

10.08.2020



Στο σοβαρό ατύχημα που είχε την Παρασκευή στην Κύθνο η Έρρικα Πρεζεράκου, αναφέρθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not”.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα και ανέφερε πως η αθλήτρια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Μιλήσαμε με την Έρρικα, πήραμε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα με το που σήκωσε το τηλέφωνο και της λέω “περαστικά. Πονάς αγάπη μου;”, μου λέει “Πάρα πολύ Ελενάκι, είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Θα μπορούσα να έχω χάσει το κεφάλι μου, να με έχει κόψει η προπέλα και να μην ζω αυτή τη στιγμή”. Μου είπε ότι έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, όπως είπε και στην Σάσα Σταμάτη. Προσευχηθείτε μου λέει για τον παράμεσο, είχε αιματοκρίτη 19, έχασε πολύ αίμα αν και ανταποκρίθηκαν πολύ άμεσα, ελικόπτερο…», είπε η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Της λέω “από τους αέρηδες;”, μου λέει “Ελενάκι μου τι να σου πω, είναι μεγάλη ιστορία απλά επειδή είχε δύο μεγάλες μηχανές το σκάφος θα μπορούσε να μου κοπεί το κεφάλι”. Σώθηκε από θαύμα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αίμα χρειάζεται και η ψυχολογία της θέλει χρόνο για να νιώσει καλύτερα».

Μάλιστα, από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου έκανε έκκληση προς τους τηλεθεατές να πάνε όσοι θέλουν να δώσουν αίμα.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1588