Πάρε τις summerish εμφανίσεις σου στο επόμενο επίπεδο: Το τέλειο styling φορώντας μόνο το ολόσωμο ή το bikini σου.

05.08.2020



Υπάρχουν και άλλοι πέντε, νέοι τρόποι να κάνεις styling στην παραλία και στους αποκαλύπτουμε ευθύς. Μπορεί αυτό το καλοκαίρι, με τον Covid-19, τις προστατευτικές μάσκες, την «απόσταση ασφαλείας», να είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα που έχουμε ζήσει αλλά στο τέλος της ημέρας κρατάμε και κάποιες «σταθερές αξίες» που μας θυμίζουν ότι διανύουμε τον ωραιότερο μήνα του χρόνου, τον Αύγουστο. Και ας δώσουμε για λίγο τη δυνατότητα στον εαυτό μας να χαλαρώσει και να αναρωτηθεί πράγματα όπως «να φάω καρπούζι σήμερα ή παγωτό» και «με τι να συνδυάσω αυτό το καινούργιο, φανταστικό ολόσωμο που αγόρασα πριν φύγω».

To να βάλεις απλά το μαγιό σου, ένα jean shorts και ένα T-shirt και να πας στην παραλία είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις στυλιστικά αυτό το περίεργο καλοκαίρι αλλά και κάθε καλοκαίρι. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε τις summerish εμφανίσεις σου στο επόμενο επίπεδο. Και τι εννοούμε με αυτό; Είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε, έτσι όπως τους έχουμε συγκεντρώσει και εμείς από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις στο Instagram, τους πιο δημοφιλείς τρόπος αυτή τη στιγμή για να κάνεις styling φορώντας μόνο το ολόσωμο ή το bikini σου.

Ξέχνα τα σαλβάρια και τα απλά sundresses, το beachwear αυτού του καλοκαιριού είναι ελαφρώς διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην παραλία όλα αυτά τα χρόνια και περιλαμβάνουν πλατύγυρα καπέλα, ανδρικά πουκάμισα και statement κοσμήματα. Δες και τους πέντε νέους τρόπους να «ντύσεις» το μαγιό σου και καλές βουτιές.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3715