The Chase: Αυτούς τους 4 Κύπριους “chasers” θα αντιμετωπίζουν οι παίκτες στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος

04.08.2020



Το “The Chase”, το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο του άκουσμα κιόλας, έρχεται στον Alpha Κύπρου.

Ο Τάσος Τρύφωνος, είναι ο παρουσιαστής “κλειδί” που αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία διεθνώς τα τελευταία χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι θα μας κρατάει την πιο ενδιαφέρουσα συντροφιά καθημερινά.

Γνώσεις, “μάχη” για τη νίκη αλλά και ερωτήσεις και προσωπικότητες που θα σε ιντριγκάρουν έρχονται τον Σεπτέμβριο στον Alpha Κύπρου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η φιλοσοφία του παιχνιδιού θα είναι η αντιμετώπιση των παικτών από κάποιους “chasers”, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τους καταδιώξουν και να τους “κόψουν” την πορεία. Τα ονόματα δεν είχαν γνωστοποιηθεί, παρόλα αυτά, με την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησαν έκαναν την αποκάλυψη.

Σίλια Ιωαννίδου, Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Θεανώ Καλαβανά και Μαρίνος Κλεάνθους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και μας έδειξαν πως είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν με τους “αντιπάλους”. Οι παίκτες σε κάθε επεισόδιο θα αντιμετωπίζουν έναν “chaser” και αν καταφέρουν να τον κερδίσουν, θα παίρνουν τα χρήματα!

Πηγή: https://cy.hellomagazine.com/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5532