Διαζύγιο «βόμβα»: Μόλις το ανακοίνωσαν στα social media (pics)

03.08.2020



Κανείς δεν περίμενε το τέλος αυτού του γάμου. Ενώσαν τις ζωές τους πριν από εννέα χρόνια, απέκτησαν δύο παιδιά, και πλέον αποφάσισα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Αποφασίσαμε από κοινού να το δημοσιοποιήσουμε, για να αποφύγουμε υποψίες και φήμες», ανέφερε μεταξύ άλλων το πρώην ζευγάρι στην ανακοίνωση του.

Πρόκειται για τον άλλοτε NBAer, Τόνι Πάρκερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Αξέλ Φρανσίν. Ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, πήρε την απόφαση να ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter το χωρισμό του, μ’ ένα ιδιαίτερο κείμενο.

«Μετά από εννέα χρόνια στην διάρκεια των οποίων μοιραστήκαμε πολύ χαρά και μεγαλώσαμε δύο υπέροχα παιδιά, η Αξέλ και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αλλά και ευημερία για καλό των παιδιών μας. Αποφασίσαμε από κοινού να το δημοσιοποιήσουμε, για να αποφύγουμε υποψίες και φήμες. Όχι περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή, από σεβασμό και μόνο στην ιδιωτική μας ζωή», έγραψε ο Τόνι Πάρκερ. Να σημειωθεί πως η πρώτη του σύζυγος του ήταν η διάσημη ηθοποιός, Εύα Λονγκόρια.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5045