Σοκ: Στην δημοσιότητα φωτογραφίες του Κύπριου δάσκαλου που απολάνησε 14χρονη μαθήτρια

10.07.2020



Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 51χρονου δασκάλου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας, για αποπλάνηση 14χρονη μαθήτριας.   Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας που επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας στις 7 Ιουλίου.  
 Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.   Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ' εξακολούθηση.    
     
Το χρονικό
  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον 51χρονο δάσκαλο στην Ερέτρια, την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα ανήλικο κορίτσι, μέσα στο αυτοκίνητό του.   Ο δάσκαλος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με 14χρονη μαθήτριά. Ο εκπαιδευτικός φέρεται να είχε παρασύρει την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τον καιρό που ήταν μαθήτριά του στο δημοτικό σχολείο της Ερέτριας.
  Τον παρακολουθούσαν   Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, που έδωσε αμέσως εντολή στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση. Αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά δάσκαλο και τελικά τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω Η οικογένειά της ανήλικης έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.
  Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.   Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 - 24574 και 22210 - 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Πηγή: www.lifo.g





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4497