9+1 floral μαγιό που αποτελούν τα must have items του φετινού καλοκαιριού

30.06.2020


Είναι η αγαπημένη μας συνήθεια για κάθε καλοκαίρι...Η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό που θα μας συντροφεύει όλη τη νέα σεζόν στην παραλία είναι μια αγάπη που δεν έχει όρια. Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού μας φέρνουν ιδέες και στυλ που έχουμε λατρέψει κατά καιρούς και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να τα οικειοποιηθούμε.

Επιρροές από τα 70', τα 90', bohemian style που εναρμονίζονται με μια πιο σημερινή διάθεση, όλα συνδυασμένα με μια άκρως ελεύθερη και παιχνιδιάρικη άποψη.

Η τάση όμως που ήρθε για να μείνει είναι η ρομαντική αυτή αγάπη για τα λουλούδια. Floral πινελιές που θ' αποτελέσουν τον πιο υπέροχο καμβά για το κορμί μας. Ολόσωμα μαγιό αλλά και μπικίνι, όλα συνδυασμένα και χρωματισμένα με λουλούδια, είναι ό,τι πιο αγαπημένο έχουν να επιδείξουν οι διασημότεροι οίκοι.

Ποιος δεν λάτρεψε εξάλλου την παρουσίαση της φετινής ανοιξιάτικης collection των Dolce & Gabbana που στην κυριολεξία πλημμυρίζει από λουλούδια! Αν θέλεις να εντάξεις κι εσύ το floral στοιχείο στο φετινό beachwear look σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το ιδανικό μαγιό που θα σε κάνει να «μυρίζεις» άνοιξη! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν αέρα δροσιάς και ρομαντισμού μέσα στο ζεστό καλοκαίρι.…
queen.gr














4039