Έμιλυ Γιολίτη: 10+1 φορές που αποδυκνείουν πως η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης είναι το απόλυτο fashion icon

28.06.2020



H νέα Υπουργός Δικαιοσύνης εκτός από το πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει θεωρείται κι από τις πιο καλοντυμένες Κύπριες καθώς σε κάθε της δημόσια εμφάνιση καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ της.
Η Έμιλυ Γιολίτη είναι μια δυναμική γυναίκα που συνδυάζει άψογα καριέρα και οικογένεια ενώ τον υπόλοιπο της χρόνο τον αφιερώνει σε φίλους. Επιλέγει να ντύνεται κομψά και glamorous ενώ πολλά από τα looks της εμπνέουν κάθε γυναίκα για τα δικά τους outfit.

Αναμφίβολα έχει το δικό της προσωπικό στυλ το οποίο υποστηρίζεις 100%. Είτε jean συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό τοπ, είτε αέρινα φορέματα, ότι κι αν επιλέξει της ταιριάζουν απόλυτα. Έχει αδυναμία στα κουστούμια και στα αέρινα φορέματα με prints ενώ το φετίχ της είναι τα παπούτσια και οι τσάντες. Τα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια τα κρατάει σε καρέ μήκος ενώ το μακιγιάζ της πάντοτε είναι πολύ διακριτικό. Δίκαια παίρνει τον τίτλο του fashion icon όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του ilovestyle.com και οι εικόνες στην πιο κάτω gallery το αποδεικνύουν 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




15265