Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια συγγνώμη πριν το μεγάλο της φινάλε από την tv!

26.06.2020


Η Ελένη Μενεγάκη στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ρίχνει οριστική αυλαία με την εκπομπή, Ελένη στον Alpha και λέει αντίο στους τηλεθεατές της! Λίγο πριν το μεγάλο της φινάλε θέλησε να πει δημόσια συγγνώμη!

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Τη σκαλέτα της εκπομπής την κάνουμε για να μην την ακολουθούμε… Θέλω να πω σ’ αυτό το σημείο ένα μεγάλο μπράβο γιατί είμαι η πιο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άνθρωπο οργανωμένο και συντονισμένο γιατί εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με την οργάνωση, οπότε τα χίλια μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους….»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μπράβο όχι μόνο στα παιδιά που είναι σήμερα εδώ αλλά όλα που έχουν δουλέψει μαζί μου… πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους μέχρι να με συνηθίσουν και πιστεύω πώς ποτέ κανείς μου δεν έπληξε ποτέ. Ευχαριστώ και πολλά μπράβο σε όλους μου τους συνεργάτες. Άλλη ώρα περίμενε να πει κάποιος το θέμα του άλλη ώρα το έλεγε γιατί για κάποιο λόγο δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλά έχω γεννηθεί μέσα στην τηλεόραση και νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, οπότε συγγνώμη αλλά και σας ευχαριστώ όλους»!

Δείτε την δημόσια συγγνώμη της στους συνεργάτες της αλλά και τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, Ελένη!

gossip-tv.gr














5528