Κλασικά, κομψά, αξεπέραστα | Aυτά είναι τα παπούτσια που δεν αποχωρίζεται από πάνω της η Jennifer Aniston κάθε καλοκαίρι

18.06.2020



Υπάρχει ένα ζευγάρι παπούτσια που όχι μόνο δε φεύγει ποτέ από τις καλοκαιρινές τάσεις αλλά αναβαθμίζει και κάθε εμφάνιση, κάνοντας τη να μοιάζει πιο summerish και ανάλαφρη με μία μόνο κίνηση. Ο λόγος για τις εσπαντρίγιες του ισπανικού brand Castaner που δένονται προσεκτικά γύρω από τους ντελικάτους αστραγάλους των καλοντυμένων royals και των εντυπωσιακών celebrities του Hollywood. Ανάμεσά τους, η πιο μεγάλη τους fan δεν είναι άλλη από την Jennifer Aniston.

Η Ελληνίδα ηθοποιός δεν διστάζει να τις ανακυκλώνει ξανά και ξάνά, υπογραμμίζοντας τη διαχρονικότητά τους. Όσον αφορά το συνδυασμό τους τόσο με φορέματα όσο και με φούστες και σορτς δείχνουν φανταστικές, κολακεύοντας τα πόδια της. Εξάλλου, είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο σχέδιο αποτελεί μία κατηγορία από μόνο που φοριέται με τα πάντα και παντού.

Αν θες να επενδύσεις στο συγκεκριμένο ζευγάρι, να είσαι σίγουρη πως κι εσύ θα το φορέσεις περισσότερο από όσο φαντάζεσαι, περπατώντας από το πρωί ως το βράδυ με θελκτικό και θηλυκό τρόπο πάνω στο ανατομικό τους τακούνι που  χαρίζει ύψος, δίχως να εκθέσει. Τα καλά νέα είναι πως όλα τα σχέδια δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ και αποτελούν μία ποιοτική αγορά από βιώσιμα υλικά που θα κάνει απόσβεση τα χρήματά της. Παρακάτω ακολουθούν οι ωραιότερες εσπαντρίγιες Castaner σε κλασσικά αλλά και έντονα χρώματα για να αναβαθμίσεις τη γκαρνταρόμπα σου τώρα.

missbloom.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3647