Chiara Ferragni: Έκανε καλοκαιρινές διακοπές και το look της ήταν αφιερωμένο σε ένα ελληνικό νησί (φωτος)

18.06.2020



H Chiara Ferragni απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις αδερφές της και τον Fedez, στο Cinque Terre της Ιταλίας. Η διάσημη blogger ανέβασε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε πόσο όμορφα περνάει, κάνοντας βόλτες, φτιάχνοντας παραδοσιακό πέστο και απολαμβάνοντας ιταλικές γεύσεις. Μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην Ιταλία, όμως βρήκε την ευκαιρία να αποδείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη της προς την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Φόρεσε Dior μαρινιέρα από την συλλεκτική συλλογή του οίκου, η οποία έγραφε “J’adior Mykonos”.

Συνδύασε το top της με πλεκτό shorts σε μπεζ απόχρωση, Βottega Veneta τσάντα με chunky αλυσίδα και Chanel πέδιλα, πραγματοποιώντας ένα casual chic σύνολο.

Η επιτυχημένη Influencer έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα εκφράζοντας τον ενθουσιασμός της. Ανάμεσα στους προορισμούς που επισκέφτηκε τα τελευταία χρόνια ήταν η Αθήνα, η Σαντορίνη και η Μύκονος. Ίσως η επόμενη στάση των διακοπών της να περιλαμβάνει κάποιο ελληνικό νησί.

missbloom.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2387