Τραγωδία: Πέθανε στον ύπνο του αγαπημένος ηθοποιός

12.06.2020Στον ύπνο του πέθανε αγαπημένος ηθοποιός του Hollywood και την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωση η οικογένεια του. Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, ωστόσο να πούμε πως ήταν 78 ετών. Ο λόγος για τον σπουδαίο, Mel Winkler, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Coach Carter» στην ταινία «Devil In A Blue Dress».

«Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, ο οποίος μοιραζόταν την γνώση και την σοφία του σε οποιοδήποτε θέμα μπορούσε. Το χαμόγελό του και η αγάπη του για την οικογένειά του θα μας λείψει για πάντα. Ήταν ένας γίγαντας ανάμεσα στον κόσμο», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

youweekly.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1981