9 beach looks για να μην περνάς ποτέ απαρατήρητη στην παραλία

12.06.2020



Το καλοκαίρι επιτέλους μάς έκανε τη χάρη και ήρθε για τα καλά. Τις τελευταίες μέρες οι θερμοκρασίες είναι αρκετά ανεβασμένες και μας προκαλούν να επιταχύνουμε τις εξορμήσεις μας στις παραλίες. Αν, λοιπόν, αυτήν τη στιγμή ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για να φύγεις το ΣΚ ή κανονίζεις το ραντεβού με τις φίλες σου σε κάποια παραλία του νησιού μας, πρέπει να φροντίσεις το βασικότερο όλων: το ή τα beach looks σου.

Όσο περιποιημένη φροντίζεις να είσαι στην πόλη, στο γραφείο και στις υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου, άλλο τόσο φροντισμένη πρέπει να είσαι και πλάι στο κύμα. Ένα κομψό και sexy μαγιό δεν αρκεί για να πετύχεις ένα stylish look παραλίας. Χρειάζεσαι τα απαραίτητα αξεσουάρ για να δημιουργήσεις στυλάτες on the beach εμφανίσεις, είτε απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου σε κάποια παραλία των Κυκλάδων ή κάπου στα νότια προάστια της Αττικής.

Κι αν έχεις ξεμείνει από ιδέες, εμείς είμαστε εδώ. Κάνε την περιήγησή σου στην παρακάτω gallery και δες πώς «χτίζουν» τα beach looks τους οι fashion influencers ανά τον κόσμο, με κομμάτια-κλειδιά, που σίγουρα υπάρχουν και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Πηγή: queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3720