Summer essentials: 5 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

04.06.2020



Κάθε καλοκαιρινή σεζόν που καλωσορίζουμε είμαστε όλο και πιο χαρούμενες και περίεργες για να γνωρίσουμε τις νέες τάσεις. Άλλωστε, το καλοκαίρι «κουβαλά» μαζί του πιο αέρινες, girly και sexy δημιουργίες εξ ορισμού. Είναι η εποχή της ανεμελιάς, των διακοπών από τις καθημερινές υποχρεώσεις και της αισιοδοξίας μιας και ο καιρός σε συνδυασμό με το μπλε της θάλασσας μάς κάνουν να τα βλέπουμε όλα λίγο πιο όμορφα.
Ως τώρα, λοιπόν, έχουμε δει και λατρέψει ομολογουμένως πληθώρα από trends, όπως οι mini bags, τα γεωμετρικά και abstract μοτίβα, τα floral, αέρινα φορέματα, τα mules- που κάνουν δυναμικό comeback φέτος-, όπως και τα square sandals, έχοντας ήδη φτιάξει τη shopping list μας και ξέροντας με ποια σειρά θα γίνουν οι fashion αγορές μας (αν δεν έχουν γίνει ήδη).

Υπάρχουν, όμως, πέντε κομμάτια-κλειδιά, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν αυτό το καλοκαίρι από την ντουλάπα μας. Μιλάμε για νέα trends, αλλά και basic fashion items, τα οποία θα σου φανούν άκρως απαραίτητα φέτος το καλοκαίρι τόσο για τις βόλτες σου στους δρόμους της πόλης, όσο και για το σεργιάνισμα στα σοκάκια των ελληνικών νησιών.

Πηγή: queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4027