Γιώργος Μερκής: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του και οι σπάνιες φωτογραφίες μαζί του!

03.06.2020



Ο Γιώργος Μερκής με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ για έναν ακόμα χρόνο, μας συγκίνησε χθες το βράδυ, 2 Ιουνίου, με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και αφορούσε στον άνθρωπο που τον πίστεψε και τον στήριξε από μικρό παιδί βοηθώντας τον να ανελιχτεί στον χώρο του ποδοσφαίρου, τον πατέρα του, Λάμπρο.

“Η ανανέωση της συνεργασίας μου για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι αφιερωμένη σε ένα ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή μου. Τον πατέρα μου Λάμπρο Μερκή, τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου.

Ήσουν ένα ορφανό χωριατόπαιδο που κατάφερες μέσα από το ποδόσφαιρο και το στίβο αλλά και μέσω των σπουδών σου να πετύχεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου. Μαζί με την μητέρα μου κάνατε μια όμορφη οικογένεια και προσπαθήσατε να δώσετε όλα τα εφόδια που μπορούσατε ώστε να μεγαλώσουμε εγώ και η αδερφή μου σωστά και όπως έπρεπε. Πατέρα ήσουν ο μόνος που πίστεψε σε μένα από την πρώτη μέρα που με πήρες σε ηλικία 6 χρονών στις ακαδημίες του Απόλλωνα.

Με έπαιρνες τα καλοκαίρια όταν οι περισσότεροι έκαναν διακοπές και ήταν στις παραλίες να κάνω γυμναστήριο για να δυναμώσω, πράγμα που καταφέραμε. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε ήταν πολλές και από την αγωνία και το άγχος είχες υποστεί έμφραγμα στην καρδιά όταν εγώ ήμουν στην ηλικία των 14 χρόνων, γιατί δεν άντεχες να βλέπεις τις δυσκολίες που περνούσα.

Αυτό όμως εμένα με πείσμωνε ακόμη περισσότερο και με έκαναν να δουλεύω και να προσπαθώ ακόμη πιο σκληρά. Την μέρα που είχα αγώνα ξόδευες τα απογεύματα σου στις εκκλησίες από την αγωνία σου μέχρι να τελειώσει ο αγώνας για να ανοίξεις το ράδιο και να ακούσεις το τελικό αποτέλεσμα.

Κάτι που κάνεις ακόμη μέχρι και σήμερα. Πάντα πίστευες σε μένα και πάντα μου έλεγες "γιε μου μην τα παρατάς και πάλι θα τα καταφέρεις". Κανένας δε μας χαρίστηκε ποτέ και ούτε το επιδιώξαμε. Χαίρομαι που σε έκανα περήφανο ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες και όλα τα εμπόδια που βρήκαμε μπροστά μας. Όλα αυτά δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη στήριξη και την αγάπη σου.

Πατέρα περάσαμε δύσκολα αλλά με σκληρή δουλειά και πίστη στο Θεό τα καταφέραμε. Θα συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο σκληρά και σοβαρά γιατί το να ξέρω ότι κάνω τους ανθρώπους που με αγαπούν και με νοιάζονται να νιώθουν περήφανοι για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά που μπορώ να νιώσω”

Δείτε στην πιο κάτω gallery όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Γιώργου Μερκή με τον πατέρα του

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4930