Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Περιγράφει τη μέρα του τοκετού και συγκινεί με τη στάση της Αριάδνης Οι εικόνες μέσα στο μαιευτήριο που δεν έχουμε ξαναδεί!

02.06.2020



Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στις 6 Μαΐου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, τον μικρό Νίκο ο οποίος γεννήθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο καθώς η πανδημία δεν επέτρεψε σε σημαντικούς ανθρώπους να τον υποδεχθούν έξω από την αίθουσα τοκετού! Ένα από αυτά και η αδερφή του Αριάδνη.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της blog μας συγκίνησε ενώ μοιράστηκε μαζί με τους αναγνώστες της, εικόνες μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της αλλά και μετά.

Από τα λόγια της κρατάμε τη στιγμή που η Αριάδνη μαζί με τους γονείς της εμφανίστηκε έξω από την κλινική και της φώναξε από το παράθυρο… "Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η Αριάδνη με τους γονείς μου έξω από την κλινική και μου φώναξε από το παράθυρο/μπαλκόνι (δεν μπορούσε κανείς να εισέλθει στην κλινική)! 'Μου φώναξε μάμα μου είσαι καλά;;; Πάω βόλτα για παγωτό με τον παππού και τη γιαγιά και ήρθα να σε δω…να σου πω να είσαι δυνατή και να σου αφήσω την χελωνίτσα μου να σε προσέχει να μην πονάς και να σου κάνει παρέα'… ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ……… η πιο δυνατή στιγμή της ημέρας, εκεί λύγισα, πλάνταξα, έλιωσα, και ένιωσα πόσο πολύ θέλω να γεννήσω, να πάρω τον μικρό και να γυρίσουμε πίσω στην Αριάδνη!".

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




12896