Η μικρή Μαρία μετά το τέλος της «καραμπίνας» μαζί με τους γονείς και τα ξαδέρφια της συνάντησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη

02.06.2020



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τήρησε την υπόσχεσή του και με την ευκαιρία της άρσης των περιοριστικών μέτρων και την ελεύθερη πλέον διακίνηση, προσκάλεσε και επίσημα πλέον τη μικρή Μαρία μαζί με τα ξαδέλφια της καθώς και τους γονείς της στο Προεδρικό.

Η πρόσκληση έγινε τηλεφωνικώς. Κάπως έτσι, η μικρούλα που πριν από περίπου δύο μήνες έκανε το γύρο του κυπριακού και ελληνικού διαδικτύου και το viral βιντεάκι της φιλοξενήθηκε ακόμη και σε γνωστές ελλαδικές, τηλεοπτικές εκπομπές, βρέθηκε την 1η Ιουνίου δίπλα στον Πρόεδρο, ο οποίος τη χαιρέτισε με εγκάρδιο τρόπο.Μετά το πρώτο -και αναμενόμενο- κόμπιασμα, η Μαρία έδειξε να ενθουσιάζεται και αυτό οφειλόταν όπως μας είπε η μαμά της, στο γεγονός ότι «όλοι τους καλοδέχτηκαν και τους έκαναν να αισθανθούν άνετα και οικεία από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα αποχωρούσαν».

Η κ. Μαρίνα Χρίστου, αν και στην αρχή δίσταζε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία τους αυτή, αφού μετά από το viral βιντεάκι που κυκλοφόρησε με την κορούλα της δέχθηκε καταιγισμό σχολίων «κάποια γεμάτα αγάπη αλλά και αρκετά στενάχωρα» αποφάσισε να το πράξει «για να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τήρησε την υπόσχεσή του και δεν απογοήτευσε την Μαρία».

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε: «Ο πρόεδρος ήταν λεβέντης. Άψογος στη συνάντησή μας και καταπληκτικός με τα μωρά. Είναι σημαντικό νομίζω να του το αναγνωρίσουμε αυτό»

Πηγή: https://avant-garde.com.cy/

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5933