Συγκλονιστικές φωτο: Κύπριος ποδοσφαιριστής κλαίγοντας είδε απο βιντεοκλήση την γυναίκα του να γεννάει λόγω κορωνοιού

26.04.2020



Πρωτόγνωρες στιγμές ζούμε όλοι μας τους τελευταίους - σχεδόν - δυο μήνες καθώς η παγκόσμια πανδημία έφερε τα πάνω - κάτω στις ζωές μας. Η ιστορία του Κύπριου ποδοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να είναι παρών στη γέννηση του γιου του λόγω κορωνοϊού συγκινεί...

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε ο ίδιος πριν λίγες ώρες με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο instagram και δυο φωτογραφίες μαζί με το βίντεο που τον είδαμε να δακρύζει μόλις άκουσε το κλάμα του γιου του. Το μήνυμα έγραφε: "Το αγοράκι μας είναι επιτέλους εδώ. Μετά από μια πολύ μακρά και αγχωτική μέρα, η δυνατή γυναίκα μου Φλωρεντία γέννησε τον υγιή και όμορφο γιο μας. Ραγίζει η καρδιά μου αφήνοντάς σε να το περάσεις χωρίς εμένα δίπλα σου, δεν μπορώ να σας αγκαλιάσω και να σας φιλήσω, να σου δώσω θάρρος και να δακρύσω στην αγκαλιά σου από χαρά και ανακούφιση όταν γέννησες τον γιο μας, Κυπριανό.

Ποτέ δεν πίστευα ότι την πρώτη φορά που θα δω τον γιο μας θα ήταν μέσω μιας οθόνης τηλεφώνου, αλλά είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό. Κράτησαν το τηλέφωνο και με άφησαν να νιώσω σαν να ήμουν εκεί και έβγαζα φωτογραφίες όταν είδα το παιδί μου για πρώτη φορά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Στέλιο Τσαγκαρίδη και τις εκπληκτικές νοσοκόμες και την ομάδα της Κλινικής Λήδρα, που σε βοήθησαν να διατηρήσεις την ηρεμία και τη θετικότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και φέρνοντας το αγοράκι μου σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι επίσημα πατέρας", ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή. 

Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Σιέλη ο οποίος τα ξημερώματα έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγός του, Φλωρεντία Σαββίδου πέρασε όλη την διαδικασία του τοκετού μόνη καθώς ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Νότια Κορέα αφού αγωνίζεται στην Γιέγιου Γιουνάιτεντ. Η πανδημία δεν τον άφησε να επιστρέψει στην Κύπρο και έτσι δεν μπόρεσε να είναι εδώ και να σφίξει στην αγκαλιά του τον γιο του, τον οποίο θα ονομάσουν Κυπριανό.

Δείτε το βίντεo απο το ilovestyle.com

 

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3958