Κρίση στη σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ εν μέσω κορονοϊού! Εκείνη ζει με το μωρό τους στη μητέρα της!

05.04.2020


Μπορεί το σύνθημα των ημερών μας να είναι ότι είμαστε κοντά και ας είμαστε μακριά, όμως για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αυτό προφανώς δεν ισχύει! Και αυτό γιατί η νεαρή και πανέμορφη νέα μαμά και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν απομακρυνθεί τελευταία λόγω σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τη Realnews, το ζευγάρι δεν ζει πλέον μαζί αφού εκείνη έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγο καιρό στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό που απέκτησαν πριν από λίγους μήνες. Τότε είχαν κάνει και σύμφωνο συμβίωσης και μάλιστα σκόπευαν να οργανώσουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους. Κάτι που όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα καθώς το ζευγάρι διανύει κρίση στη σχέση του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους κρατούν τις απαραίτητες ισορροπίες και συναντιούνται προκειμένου να περνούν χρόνο με τον γιο τους που είναι φυσικά η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε εκπλήξει ευχάριστα η είδηση ότι η εν λόγω καλλονή είναι έγκυος, μόλις λίγους μήνες αφότου είχε συνάψει σχέση με τον επιχειρηματία. Έτσι, όλες οι εξελίξεις στις ζωές τους, αν και πολύ ευχάριστες, ήρθαν πολύ γρήγορα.

Επίσης, όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, λένε πως από κοινού οι δυο τους κάνουν προσπάθειες. Είναι όμως γεγονός πως έχουν διαγράψει εδώ και λίγο καιρό τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media, όμως προσφάτως ανέβασαν ένα κοινό στόρι τους ως εθελοντές αιμοδοσίας. Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω γκαλερί

gossip-tv.gr
















9096