Anjelina Jolie: Στο χειρουργείο και οι δύο κόρες της! Τι αποκάλυψε η σταρ για τα παιδιά της (photos)

10.03.2020



Την είδηση ότι οι δύο κόρες της πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου έκανε γνωστή η ίδια η Angelina Jolie μέσα από τα social media. H star έγραψε συγκεκριμένα για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας τους:

«Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων με τη μεγαλύτερη κόρη μου και λίγες ημέρες πριν παρακολούθησα τη μικρότερη αδερφή της να υποβάλλεται σε εγχείρηση για τους γοφούς της.

Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, γιατί σέβομαι την ιδιωτική τους ζωή και το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να γράψω. Κατανοούν ότι το να περνούν από ιατρικές προκλήσεις και να παλεύουν για να επιβιώσουν και να θεραπευτούν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες».

Μπορεί να μην έδωσε λεπτομέρειες η διάσημη ηθοποιός για το τι πραγματικά αντιμετώπισαν οι δύο κόρες της, όμως πριν από λίγο καιρό η κόρη της Shiloh είχε απαθανατιστεί από τους φωτογραφικούς φακούς με πατερίτσες. Εκείνη, ως τρυφερή και στοργική μητέρα, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τις στηρίξει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έδιναν. Δείτε φωτογραφίες τους.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5236