Έσκασε έρωτας βόμβα τον οποίο κρατάνε κρυφό σε σειρά του ΑΝΤ1: Η κούκλα ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της

21.02.2020



Eνα νέο ζευγάρι έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Πρόκειται για δυο ηθοποιούς του ΑΝΤ1, που πρωταγωνιστούν στην ίδια τηλεοπτική σειρά, «Άγριες Μέλισσες». Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα πρόσωπα τους. Ποια είναι η talk of the town σχέση;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day και μείναμε με το στόμα ανοιχτό μόλις ακούσαμε τα δυο ονόματα. Είναι αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουν τραβήξει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με τους ρόλους τους στην σειρά.

«Στη ζωή τα πράγματα είναι όμορφα. Δεν θα απαντήσω προφανώς σε κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καλά προσωπικά», είχε απαντήσει σε πρόσφατη δήλωση της η ηθοποιός. Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε την αποκάλυψη «Στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1 εμφανίστηκαν μαζί και γενικότερα, τα πηγαδάκια έλεγαν ότι πρόκειται για το νέο ζευγάρι της πόλης».

Ο λόγος για τον Νικηφόρο και την Βαλεντίνη από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4240