Δείτε: Αυτοί είναι οι τέσσερις τραυματίες της γκανγκστερικής επίθεσης στην Αγία Νάπα;

17.02.2020


Στο σωστό... μέρος αλλά την λάθος στιγμή φαίνεται ότι βρέθηκαν οι τέσσερις τραυματίες της απόπειρας φόνου εναντίον 53χρονου επιχειρηματία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020, σε πολυσύχναστη καφετέρια της Αγίας Νάπας.

Οι τρείς άντρες είναι συγχωριανοί και επισκέπττονταν συχνά την καφετέρια με τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και έχουν δεσμούς εξ αίματος με εργαζόμενους στην καφετέρια. Το βράδυ του Σαββάτου είχαν "κλείσει" ενα ακόμη ραντεβού στο στέκι τους για να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα γίνονταν στόχος ενός επίδοξου εκτελεστή και θα δέχονταν πυρά στα σώματα τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 38χρονος γνωστός Κύπριος που συνέλαβαν για το γκαγκστερικό χτύπημα στην Αγία Νάπα

Ποιοί είναι όμως οι ανυποψίαστοι πολίτες που βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανό τραπέζι με τον 53χρονο επιχειρηματία που φέρεται να ήταν ο στόχος της απόπειρας φόνου και κατέληξαν να νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας; Διαβάστε όλα τα στοιχεία τους στο πιο κάτω gallery

Περισσότερα στο: https://app.alphanews.live
















17658