Adele: Μείον 45 κιλά και σου αποκαλύπτουμε τη θαυματουργή της δίαιτα – Γιατί ναι, μπoρείς κι εσύ!

16.02.2020


Άλλος άνθρωπος η Adele! Έχασε 45 ολόκληρα κιλά κι έχει γίνει αγνώριστη! Το έβαλε πείσμα και κατάφερε να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την ενοχλούσαν και ήθελε να βγάλει από πάνω της. Και με διατροφή και με συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων αλλά κυρίως με θέληση τα έχασε κι εμείς σου έχουμε τη θαυματουργή εκείνη δίαιτα που ακολούθησε.

Στο πλαίσιο της αλλαγής του τρόπου ζωής της, η Adele έκοψε το κάπνισμα και άρχισε να πηγαίνει σε γυμναστήριο με τον προσωπικό trainer της. «Δεν πάω σε κάθε ευκαιρία στο γυμναστήριο. Δεν μου αρέσει. Και αν δεν περιοδεύω, συνήθως θα με πετύχεις να τρώω σε κάποιο κινεζικό εστιατόριο», είχε πει η ίδια.

Εκτός από τα πικάντικα φαγητά, τα οποία της είπαν οι ειδικοί να κόψει, για να προστατέψει την φωνή της, η 28χρονη Adele αποκάλυψε ότι σταμάτησε εντελώς να πίνει τσάι, γιατί όταν έπινε κατανάλωνε αρκετή ζάχαρη, οπότε δεν είχε νόημα. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τη δίαιτα που ακολούθησε:

Η δίαιτα Sirtfood

Καταναλώνει τροφές που είναι πλούσιες σε συγκεκριμένες φυτοχημικές ουσίες και καίνε το λίπος, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό. Τέτοιες «υπερτροφές» είναι τα μήλα, τα μύρτιλλα, το φαγόπυρο, η μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και το πράσινο τσάι, το κόκκινο κρασί, ή τα καρύδια. Βασικό συστατικό της δίαιτας είναι οι σιρτουΐνες - οι πρωτεϊνες της μακροζωίας, καθώς επηρεάζουν κατά κύριο λόγο τις κυτταρικές διαδικασίες.

Πρώτη φάση

Για τρεις μέρες τρώτε 1000 θερμίδες ανα μέρα. Καταναλώνετε τρεις πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood (με σέλινο, λαχανίδα, μαϊντανό) και 1 γεύμα ανά ημέρα πλούσιο σε sirtfood (γαλοπούλα / κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό, φασκόμηλο) Πίνετε τους χυμούς διαφορετικές ώρες κάθε μέρα, ενώ θα πρέπει να καταναλώνονται μια ώρα πριν το γεύμα ή 2 ώρες μετά. Το γεύμα καλύτερα να το πάρετε στις 7 το βράδυ ή νωρίτερα. Όχι πιο μετά. Από την 4η έως την 7η μέρας καταναλώνετε 2 πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood και 2 πλούσια σε sirtfood γεύματα ανά ημέρα.

Δες στη gallery την δεύτερη φάση αλλά και όλα τα sirtfoods που μπορείς να βρεις στα σούπερ μάρκετ.

gossip-tv.gr














12648