Φαίη Σκορδά: Η κατακόκκινη ανθοδέσμη που της έστειλε ο σύντροφος της για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! (φωτο)

15.02.2020



Τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά φαίνεται πώς έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη προσωπική της ζωή. Όπως αποκάλυψε το περιοδικό HELLO! αυτής της εβδομάδας, η παρουσιάστρια Ant1 δεν είναι πλέον μόνη, αλλά εδώ και ένα χρόνο στέκεται διακριτικά στο πλευρό της ένα γοητευτικός άνδρας. Ο νέος σύντροφος της οικοδέσποινας του «Πρωινού» ακούει στο όνομα Νίκος Ηλιόπουλος, είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. Μάλιστα, έχει στήσει και το site της Φαίης. Οι δυο τους φαίνεται πώς είναι full in love και απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αποκάλυψη των νέων δεδομένων της προσωπικής της ζωής και για τον λόγο αυτό απέφυγε να διαβάσει στον αέρα τα περιοδικά αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να τα πειράγματα και τις «μπηχτές» , με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να αλλάζει κουβέντα.

Κι ενώ η ίδια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής για το εν λόγω θέμα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσίευσε στα instastories της μια τεράστια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα που έλαβε μετά το τέλος της εκπομπής της.

Χωρίς να αποκαλύψει τον αποστολέα, αρκέστηκε μόνο να γράψει «Just Love» , δείχνοντας έτσι πώς κι εκείνη με φέτος γιορτάζει την πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Λες τα λουλούδια να είναι δώρο από τον αγαπημένο της; Εμείς μπορεί να μην το μάθουμε, ωστόσο, χαιρόμαστε πολύ για εκείνη!

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1991