Σάλος! Πασίγνωστος τραγουδιστής στο κρεβάτι με 15χρονη

07.02.2020



Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι είχε μια... μικρή ερωτική περιπέτεια με γνωστό τραγουδιστή, όταν εκείνη ήταν μόνο 15 χρονών! Η περιπέτειά τους κράτησε μόλις δύο ημέρες σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της ενώ το περιστατικό συνέβη το 1977.

Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ και την Rae Dawn! Η Dawn, που είναι κόρη του κωμικού Tommy Chong, αποφάσισε περίπου τέσσερις δεκαετίες μετά να μιλήσει για όσα έζησε ως έφηβη, σε συνέντευξή της. Όπως αναφέρει το watchandchill.gr η ερώτηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ήταν πώς τα κατάφερε και κέρδισε ρόλο στην ταινία του 1985 «Commando».

Τότε εκείνη θυμήθηκε την περιπέτεια που έζησε με τον frontman των Rolling Stones. Εκείνος έκανε σεξ μαζί της όταν η Rae ήταν μόλις 15 ετών και μάλιστα παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με την Bianca Jagger.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Rae είπε ότι πέρασαν άλλη μια μέρα μαζί και μετά πήγαν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Χρόνια μετά, το 1985, εκείνη εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι Just Another Night. Αυτό ήταν που την έκανε γνωστή και κέρδισε μετά και ρόλους.

«Δεν έκανε κάτι κακό. Δεν με ανάγκασε να κάνω κάτι που δεν ήθελα. Ήταν η δεκαετία του 70, μία διαφορετική εποχή. Δεν ήμουν θύμα. Δεν θέλω να μπει σε μπελάδες εξαιτίας μου. Δεν ήταν τραυματική εμπειρία. Ήξερα τι κάνω. Δεν ήμουν μία αθώα μαθήτρια. Πάντα φερόμουν και φαινόμουν σαν μεγαλύτερη. Ήμουν σαν μεγάλη στα 15» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

youweekly.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3434