Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ diamond sponsor του Courage World Tour της Celine Dion

06.02.2020



Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανακοινώνουν τη στήριξή τους ως diamond sponsor στο κορυφαίο μουσικό γεγονός της φετινής χρονιάς στην Κύπρο, τη συναυλία της Celine Dion. 
Η παγκοσμίου φήμης σούπερ σταρ θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση στο στάδιο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 02/08/2020. 
Η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας στην Κύπρο εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και έχει τίτλο «Courage World Tour». 
Τη μοναδική συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο παρουσιάζει η Melco Resorts & Entertainment. 
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, υπερήφανος χορηγός της συναυλίας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι έχουν προχωρήσει, μετά από τις απαραίτητες επίσημες εγκρίσεις, σε σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας της φυσικής διάθεσης των εισιτηρίων της συναυλίας.
Τα εισιτήρια είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια και διαδικτυακά μέσω της εταιρείας πώλησης εισιτηρίων SoldΟut Tickets. 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 77000088 (Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ) και 70007705 (SoldΟut Tickets) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.SoldOutTicketbox.com
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


674