Κύπριος ηθοποιός σε απόγνωση: Τoν πετάνε έξω απο το σπίτι του "Ζητάω την βοήθεια σας"

12.01.2020



Στο φως της δημοσιότητας έφερε ο ηθοποιός του "Αλλα λόγια θκειε παπα" Αλέξανδρος Αχτάρ, ένα "απάνθρωπο" περιστατικό που βιώνει , όπως  ο ίδιος το χαρακτηρίζει

Ο Κύπριος ηθοποιός δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ολα όσα βιώνει τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα όπως ισχυρίζεται εδω και ένα χρόνο ενοικιάζει ένα σπίτι στη Λευκωσία, του οποίου το συμβόλαιο έληγε στις 1/1/20. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε πριν ένα μήνα απο τον ηθοποιό να φύγει απο το σπίτι του , με τον ηθοποιό να μην φέρνει αντίρρηση φτάνει να έχει βρει αλλη κατοικία και ζητώντας απο τον ιδιοκτήτη να του δώσει ένα περιθώριο .

Οπως επίσης ισχυρίζεται ο ηθοποιός έχει καταβάλλει στην αρχή της ενοικίασης εγγύηση η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί για το μήνα Γενάρη.

Ωστόσο με όσα αναφέρει ο ηθοποιός ο ιδιοκτήτης του απενεργοποίησε το ρεύμα ώστε να τον εξαναγκάσει να φύγει.

Δείτε την ανάρτηση του:'Φίλοι και φίλες S.O.S

Έχω συμβόλαιο με τον άνθρωπο που ενοικιάζω το σπιτι μου από 1/1/19 μέχρι 1/1/20 . Πριν ενα μήνα μου είπε ότι θέλει να φύγω από το σπίτι. Του ειπα ότι θα ψάξω και θα φύγω αξιοποιωντας τον Γενάρη που καλύπτεται από την εγγύηση που του είχα προκαταβάλει και πως αν δεν βρω σπιτι μέχρι τελος Ιανουαρίου θα του κατάβάλω κανονικά και το έπομενο ενοίκιο.
Αυτός είχε κρατήσει το ρεύμα και το νερό στο όνομα της γυναικας του. Σήμερα 10/1 επέστρεψα από Αθήνα που είχα πάει 10 μέρες. Πριν λίγο μπηκα σπιτι. Και μου έχει απενεργοποιησει το ρεύμα !
Ζητάω την βοήθεια σας για το πως πρέπει να το διαχειριστώ. Είμαι έτοιμος και για μήνυση και για τα κανάλια και όλα. Νιώθω προσβεβλημενος και αδικημενος.
Δεν απαντάει στο τηλέφωνο ούτε στον δικηγόρο μου , ούτε σε μένα.
Το διαμέρισμα είναι γραμμένο πάνω στην γυναίκα του η οποία μάλιστα είναι και αστυνομικος (άρα φροντίζει για την διατήρηση του νόμου και της ταξης στην κυπριακή δημοκρατία).
Επειδή η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα και επειδή το θεωρώ απάνθρωπο, μιας και δεν του χρωστάω ούτε ευρώ , άρα ανήκω στην κατηργορια των «καλών ενοικιαστών» , ζήτω τόσο τη βοήθεια σας για το τι πρέπει να κάνω όσο και την βοήθεια σας στο να δημοσιοποιηθεί αυτό το περιστατικό που εν έτει 2020, αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα κατάπατησης των στοιχειώδων δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου που ζητά μια στέγη στην Λευκωσία.'

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7255