Έλλη Κοκκίνου: Αυτές είναι οι πραγματικά σπάνιες φορές που έχει δημοσιεύσει φώτο του γιου της (pics)

12.01.2020



Η Έλλη Κοκκίνου είναι μητέρα ενός 11 χρονου αγοριού, του Αλέξανδρου. Παρότι είναι ενεργή στα social media, είναι γεγονός ότι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της.Για την ακρίβεια είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι αναρτήσεις που τον αφορούν.

Η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύει φωτογραφίες του και επίσης δεν το επιθυμεί και ο ίδιος. Είναι μια απόφαση που σέβεται απόλυτα.

«Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μη δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει. Είμαι σίγουρη πως κάποια πράγματα τα κρατά μόνο για τους φίλους του ή ακόμα και για τον ίδιο. Είναι λογικό», είχε πει παλιότερα στο People.

Οι σπάνιες φορές που ενέδωσε στον … πειρασμό και δημοσίευσε φωτογραφίες του Αλέξανδρου, ήταν με αφορμή τα γενέθλιά του. Παρότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν φαίνονται καθαρά, θα δείτε ότι πρόκειται για ένα όμορφο, μελαχρινό αγόρι. Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον γιο της Έλλης Κοκκίνου στις σπάνιες φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του.

mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5720