Δάκρυα: Μετά το όχι Κύπριος ηθοποιός έκανε ξανά πρόταση γάμου με μονόπετρο στην σαμπάνια στην Κύπρια ηθοποιό

12.01.2020



Τα Χριστούγεννα το ζευγάρι αποφάσισε να τα περάσει μακριά από όλους και άφησε πίσω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις διαμένοντας για λίγες μέρες στο Μαρώνι. 

Από εκεί έκαναν μίνι εξορμήσεις και σε άλλα χωριά του νησιού μας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και έρωτα αποκλειστικά για τους δυο τους.  

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και δύο ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο λόγος για τον Γιάννη Μίνω και την Άντρη Χατζηχριστοδούλου.  Ανήμερα Χριστουγέννων ο Γιάννης Μίνος προσέφερε στην αγαπημένη του ένα κουτί με υπέροχα σοκολατάκια και η Άντρη ανοίγοντάς το βρήκε μέσα το μονόπετρο, με το οποίο της ζητούσε να γίνει γυναίκα του. 

Η ηθοποιός τον αιφνιδίασε, καθώς δεν του είπε το «ναι», επειδή ήθελε να της κάνει γονατιστός την πρόταση. Τότε ο Γιάννης επανήλθε δριμύτερος, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΟΚ! Έτσι την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, της έκανε δεύτερη πρόταση γάμου σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας. 

Η Άντρη μόλις πήρε το ποτήρι με τη σαμπάνια είδε μέσα συγκινημένη το μονόπετρό της, ενώ εκείνος γονατιστός της ζητούσε ξανά να γίνει η γυναίκα του για τα επόμενα 100 χρόνια. Συγκινημένη η ηθοποιός τού είπε το πολυπόθητο "ναι" με ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Η σχέση τους μετράει ήδη τρία χρόνια και φαίνεται να έχουν βρει ο ένας στον άλλο το άλλο τους μισό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γάμος τους θα γίνει τον Ιούνιο 2021.   

Φωτογραφίες: Φειδίας Μωυσέως

Δείτε πιο κάτω καρέ καρέ την στιγμή της πρότασης γάμου και όλες τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας-ηθοποιού

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




27240