Η GNOMI άνοιξε τα γραφεία της, πολλά κρασιά και την καρδιά της

19.12.2019Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, η διαφημιστική εταιρεία GNOMI υποδέχθηκε στα γραφεία της, πελάτες, συνεργάτες και ανθρώπους των ΜΜΕ, για να περάσουν ένα όμορφο, γιορτινό απόγευμα με χαλαρή Jazz μουσική, αλλά κυρίως, να μάθουν περισσότερα γύρω από τον αυτισμό και να τον στηρίξουν έμπρακτα.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν «Αυθεντικό Γνωμικό Artwork» που σχεδίασαν οι άνθρωποι της Γνώμης με αγάπη, όπως κάρτες, mugs, T-shirts, φωτογραφίες, illustrations. Όλες οι εισπράξεις, θα δοθούν στον Σύνδεσμο «ΜΑΖΙ», για τη δημιουργία ειδικής μονάδας ανάρρωσης σε νοσοκομείο, για τα παιδιά με αυτισμό.

Ο Μαριάννα Ζερβίδου, μέλος της διευθυντικής ομάδας της Gnomi μας δήλωσε σχετικά: «Στη χώρα μας σήμερα δυστυχώς, τόσο οι υποδομές, όσο και η κατάρτιση/ενημέρωση για τον αυτισμό είναι πολύ περιορισμένες, την ίδια ώρα που τα άτομα με αυτισμό αυξάνονται συνεχώς.
Τα παιδιά αυτά, που κατά τα άλλα είναι πολλές φορές πανέξυπνα, έχουν μεγάλη δυσκολία στο να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους, ενώ την ίδια ώρα οι γύρω τους έχουν μεγάλη δυσκολία στο να τα αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν την ιδιαιτερότητά τους.
Σαν μια εταιρία επικοινωνίας λοιπόν, θελήσαμε να προσπαθήσουμε με τον δικό μας τρόπο αυτή τη φορά να αυξήσουμε το «awarneness” και να ενδυναμώσουμε το «engagement” για ένα κοινωνικό θέμα που μας αφορά όλους.»

Την πρωτοβουλία αυτή, αγκάλιασαν όλοι με πολύ ευαισθησία, αγάπη και ενθουσιασμό.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.mazi4autism.com

(Στην φωτο από αριστερά: Μάριος Ιωάννου – Γενικός Διευθυντής GNOMI, Στέλιος Ασπρόφτας – Σύνδεσμος «ΜΑΖΙ», Μαριάννα Ζερβίδου – Head of Account Managenemt & Creative GNOMI, Παναγιώτης Σαββίδης – Πρόεδρος Συνδέσμου «ΜΑΖΙ» και Κυριάκος Ιωάννου – Director GNOMI

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςOι τάσεις του φθινοπώρου που υιοθέτησαν πρώτες οι Ελληνίδες celebrities

Χριστίνα Μπόμπα, Δανάη Μπάρκα, Ζέτα Μακρυπούλια , Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνουν πώς να φορέσεις πέντε κορυφαία trends Διάβασε περισσότερα

Mαγνήτισε τα βλέμματα η Νόνη Κυπριανού: Φόρεσε το θρυλικό φόρεμα Versace που είχε φορέσει και η JLo (φωτος) Διάβασε περισσότερα

Έφη Παπαϊωάννου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Αθηνά! [βίντεο] Διάβασε περισσότερα

Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits Διάβασε περισσότερα
487