Eπώνυμοι Κύπριοι φωτογραφήθηκαν... γυμνοί για καλό σκοπό (φωτος)

13.12.2019



Με ένα "Ημερολόγιο γραφείου 2020", το οποίο πρόκειται για μια πρωτοβουλία της κα. Μελίνας Σκουμπρή, ιδιοκτήτριας του πρακτορείου μοντέλων Modelpro και του γνωστού παραγωγού κου. Δημήτρη Γιαννακού όπου για τέταρτη συνεχή χρονιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με την ομάδα τους η οποία αποτελείται από τους Μιχάλη Γεωργίου ως φωτογράφος, Δημοσθένη Μιχαήλ ως graffic designer, την Mαριάννα Νεοφύτου ωε make up artist, τον Δημήτρη Λεάνδρου στο styling και το κομμωτήριο il vento αλλά και εκλεκτούς συνεργάτες, παρουσίασαν την Τετάρτη στο Pier one και επίσημα το ημερολόγιο.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι η ιδέα στηρίζεται στο να προβληθεί το πραγματικό πρόβλημα με την απαρχή να γίνεται με τις δυο γυναίκες που φωτογραφίζονται με ανοιχτή την ουλή.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρδιοπάθειες. Στο ημερολόγιο συμμετείχαν οι : Πένη Φοινήρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριάννα Νεοφύρου, Ανδρέας Φυλακτού, Στέφανος Μιχαήλ, Άθος Μακρής, Μάριος Δημητρίου, Γαλάτεια Εργατίδης,  Έλενα Κυριάκου, Γεωργιάνα Τσαγγάρη, Ανδρέας Χρυσάνθου, Παντελής Παναγιώτου καθώς και οι Στέφανη Σωκράτους και Νίκη Σωκράτους , οι οποίες είναι καρδιοπαθείς.Το ημερολόγιο πωλείται στην τιμή των €10 και μπορείτε να απευθυνθείτε στον Σύνδεσμο και στο τηλέφωνο 22315196. Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω

alphanews.live





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




66455