Μενεγάκη: Το βίντεο από το μαιευτήριο που μόλις είχε γεννήσει τη Μαρίνα- Τι ζήτησε ο Μάκης της;

02.12.2019


Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τις πρώτες στιγμές που πήρε στην αγκαλιά της την μικρή της κόρη Μαρίνα. Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι ο Μάκης Παντζόπουλος μόλις γεννήθηκε η κόρη του ζήτησε από τις μαίες να του κάνουν μαθήματα για να μάθει πώς θα πλένει ο ίδιος την κορούλα του.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Αυτές οι στιγμές όταν πρωτογεννιέται το μωρό, που κάνει γκριμάτσες μόνο του και χαμογελάει, είναι μοναδικές. Έτυχε την Κυριακή να έρθει το παιδί μου, νούμερο τρία (Βαλέρια) και να μου φέρει μια μνήμη. Και μου είπε κοίτα μαμά τι βρήκα μέσα.»!

Και υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη: « Ήταν από το μαιευτήριο, μόλις είχα γεννήσει τη Μαρίνα. Και είχε βίντεο, την ώρα που βγήκε, την ώρα που έκλαιγε, την ώρα που την κοιτάζαμε από πάνω. Μάθημα πως πλένεται το μωρό, που ήθελε ο μπαμπάς της να το μάθει. Φοβόμουν γιατί εγώ το είχα κάνει πολλές φορές και ξέρω. Αλλά αυτές οι μαίες που του έδειχναν ήταν πολύ χαλαρές. Δεν έχουν καταλάβει πως είναι άσχετος και δεν έχει ξαναπιάσει μωρό; Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές»! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή της!

gossip-tv.gr
















5629