Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Οι φωτογραφίες της μπέμπας που θα σε κάνουν να λιώσεις!

01.12.2019



Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου που μέσα σε 1,5 χρόνο είδε τη ζωή της να αλλάζει όχι μόνο γιατί βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Ετεοκλή Παύλου αλλά και επειδή σύντομα ήρθε στη ζωή τους η μικρή Μελίτα που απογείωσε την ευτυχία τους!

Ο καρπός του έρωτά τους η μικρή Μελίτα είναι 3 μηνών και έχει τρελάνει τόσο την τραγουδίστρια όσο και τον γνωστό αθλητή και φυσικά τους παππούδες τους! Σήμερα το ζευγάρι ευχήθηκε καλό μήνα και καλές γιορτές με δυο φωτογραφίες. Η Ελένη με την αγαπημένη φωτογραφία της κόρης της όταν εκείνη ήταν 28 μόλις ημερών και ο Ετεοκλής με μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του!

«H Μελιτα εδώ είναι περίπου 28 ημερών! Αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία…Δε θα μπορουσα να ευχηθώ λοιπόν να έχετε καλό μήνα κ καλές γιορτές με άλλη φωτό! Ο Χριστουλης να έχει καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου αλλά κ εμάς τους γονείς για να τα φροντίζουμε κ να τα προσέχουμε» έγραψε η Ελένη κάτω από την αγαπημένη φωτογραφία της μπέμπας!

Καλο μήνα και από εμάς … τα πρώτα μας Χριστούγεννα????… τα πρώτα μας γελάκια???? .. τα πρώτα μας παιχνιδάκια .. τα πρώτα μας στα πάντα .. γενικά????!!! Καλές γιορτές σε όλους!

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4837