Ντύθηκαν και φέτος γιορτινά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ!

26.11.2019



Τα γιορτινά τους φόρεσαν και αυτή τη χρονιά οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσκαλώντας μας να μπούμε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! Το απόγευμα της Κυριακής 24/11, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Έγκωμη, τη Λακατάμια, τη Λάρνακα (Κεντρικό), τον Κάψαλο και την Πάφο.

Όσοι βρέθηκαν στα καταστήματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε πολλά δώρα στους μικρούς του φίλους. Η φωταγώγηση σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών της πιο λαμπερής περιόδου του χρόνου, κατά την οποία η εμπειρία αγορών σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική. 

Από πολλές προσφορές, διαγωνισμούς και ψηφιακά προνόμια θα επωφεληθούν οι επισκέπτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ το επόμενο διάστημα, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που τις χαρακτηρίζει. 

Αγαπημένοι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού MIX FM σκόρπισαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα, διασκεδάζοντας μαζί με τον κόσμο που παρακολούθησε τη φωταγώγηση. Φέτος, για πρώτη φορά, τοποθετήθηκε γιγαντοοθόνη στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, όπου προβάλλονταν πλάνα από τις φωταγωγήσεις στα άλλα καταστήματα.
 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1910