Τραγικές στιγμές: Θρήνος στην κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της Κατέρρευσε η γιαγιά της [εικόνες]

19.11.2019



Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης στην Κατερίνη και της 45χρονης μητέρας της.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα κοντά στην Κατερίνη. Το αυτοκίνητο της μητέρας κατέληξε στη χαράδρα κάτω από άγνωστες συνθήκες. Τις δύο γυναίκες αναζητούσαν επί 9 μέρες οι δικοί τους άνθρωποι καθώς έφυγαν για μια βόλτα και δεν έδωσαν ποτέ ξανά σημείο ζωής. Υστερα από ημέρες ερευνών, drone εντόπισε το μπλε αυτοκίνητο της 45χρονης στη χαράδρα. Λίγο αργότερα, οι διασώστες που κατέβηκαν στο σημείο βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές. Οι εικόνες του διαλυμμένου αυτοκινήτου συγκλονίζουν.

Σήμερα, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος είχε γράψει μετά τον εντοπισμό τους μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, τις αποχαιρέτησε. Μαζί του, στο τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι της οικογένειας. Η κηδεία των γυναικών γίνεται από εκκλησία δίπλα στο σπίτι τους. Ο πόνος βουβός τη στιγμή που τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατό τους εξακολουθούν να πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γιαγιά της 17χρονης κοπέλας και μητέρα του χαροκαλμένου πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος και προήλθε κατά την πτώση του οχήματος, την ίδια μέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους. Ο τραγικός πατέρας, που έχει δύο ακόμη παιδιά, πάντως, φαίνεται να μην ενστερνίζεται το σενάριο της αυτοκτονίας.
Φωτογραφίες: pierianews.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5044