Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι που μένει με τα δυο παιδιά της

14.10.2019H Σίσσυ Χρηστίδου μένει σε ένα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι με τα δυο παιδιά της, τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο στα Βόρεια προάστια.Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μετακομίσει με την οικογένειά της στο εν λόγω σπίτι το 2018 και μετά το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη κράτησε το σπίτι, όπου μένει με τα δύο αγγελούδια τους και ο τραγουδιστής των Onirama μετακόμισε σε άλλο σπίτι. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το σπίτι της και στο Instagram αλλά και στο κανάλι της στο You Tube! Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με industrial γωνιές, όπως οι τοίχοι σε ορισμένα σημεία που είναι καλυμμένοι με καφέ τουβλάκι, η μεταλλική σκάλα, και τα φωτιστικά αλλά και ευρύχωρους χώρους με άπλετο φως, όπως η κουζίνα και το σαλόνι. Τα έπιπλα κινούνται σε γκρι αποχρώσεις και το πάτωμα είναι σκούρο ξύλινο σε όλο το σπίτι, ώστε να προσδίδει ζεστασιά.

Το σπίτι που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου στα Βόρεια Προάστεια έχει ένα μεγάλο κήπο όπου εκεί παίζουν οι δυο γιοι της…

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1932