Δεν έχει τελειωμό: Ο άτυχος Νεκτάριος το νέο θύμα της ασφάλτου στο Τρόοδος

13.10.2019



Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι του Νεκτάριου Ζαλιστή, γνωστός ως Ζάλας, 50 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος ήταν το δεύτερο θύμα της ασφάλτου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσο.

Παρότι ο άτυχος 50χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, εντούτοις ούτε αυτό δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσει στη ζωή μετά από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, στον δρόμο Τροόδους-Λευκωσίας, στο ύψος της Περιστερώνας.

Ο 50χρονος μοτοσικλετιστής, προσέκρουσε σε προπορευόμενο διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 55χρονος, που σταμάτησε σε σημείο της λεωφόρου Λευκωσίας για να εισέλθει σε πάροδο.

Από τη σύγκρουση, ο 50χρονος αλλά και η 25χρονη συνεπιβάτιδα του εκτινάχθηκαν στην άσφαλτο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο άτυχος Νεκτάριος Ζαλιστής οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 25χρονη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται εκτός κινδύνου.   Σημειώνεται ότι ο Ζάλας ήταν έμπειρος μοτοσικλετιστής και συμμετείχε σε αγώνες MotoDrag.

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4486