Σοκαριστική αποκάλυψη της Σβετλάνας μετα την ρατσιστικη επίθεση απο Κύπριες: Προσπάθησαν να την βιάσουν και επιτέθηκε στον βιαστή!

09.10.2019



Για το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε και τα όσα ακολούθησαν, καθώς και άγνωστες πτυχές της ζωής της μίλησε η Σβετλάνα Ζαίτσεβα.

Η μητέρα τριών παιδιών και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Λεμεσό, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα cyprusbutterfly, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το όλο συμβάν στο χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, της έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. «Έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες και ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό» είπε.

Πρόκειται για τρέλα σημείωσε, λέγοντας ότι «όλο το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο, ωστόσο δεν είδε το φως της δημοσιότητας όλο το υλικό, το οποίο αυτή τη στιγμή κατέχει η Αστυνομία».

Απαντώντας στον ισχυρισμό των Ελληνοκύπριων γυναικών και κατά πόσον ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει για το τροχαίο που έγινε μπροστά της, η Σβετλάνα ανέφερε ότι σε καμιά περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο, και να της είχαν προτείνει θα είχε αρνηθεί.

Ερωτηθείσα γιατί δεν προσπέρασε το συμβάν και παρέμεινε στο σημείο επιμένοντας από τις τρεις γυναίκες να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το τροχαίο, είπε ότι δεν είναι στον χαρακτήρα της να βλέπει το άδικο και να το προσπερνά. Όπως ανέφερε ερωτηθείσα σχετικά, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποια από τις τρεις Κύπριες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Οδηγός φορτηγών στη Ρωσία…  Έβγαλε νοκ-αουτ βιαστή

Μιλώντας για το παρελθόν της, «επέστρεψε» στο 2012 όταν διέμενε και εργαζόταν στο Λομονόσοφ ως οδηγός φορτηγών. Η Σβετλάνα στάθηκε σε περιστατικό το οποίο την έφερε μπροστά σε επίδοξο βιαστή και το θύμα του.

«Προσπάθησε να φύγει αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε, τον κυνήγησα και τον έβγαλα νοκ-αουτ. Ήξερα μποξ από προπονήσεις που έκανα εκείνη την εποχή. Όπως αποδείχθηκε ήταν κατά συρροή βιαστής και καταζητείτο για καιρό από την Αστυνομία». Μάλιστα όπως ανέφερε για την πράξη της της απένειμαν τιμητικό μετάλλιο.

cyprustimes.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6284