Χριστιάνα Αριστοτέλους για Κωνσταντίνα Ευριπίδου! «Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Την καλούσα στην εκπομπή αλλά…»

06.10.2019Καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Σοφοκλέους, «Casa De Mikel», βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η παρουσιάστρια του Alpha, μίλησε τόσο για την επαγγελματική της πορεία, όσο για την προσωπική και οικογενειακή της ζωή.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Σοφοκλέους της έθεσε ένα δίλημμα. Της ζήτησε να διαλέξει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τον Ανδρέα Γιόρτσιο, ώστε να παρουσιάσουν μαζί μια εκπομπή. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους διάλεξε τον Ανδρέα Γιόρτσιο, καθώς ανέφερε πως ταιριάζει περισσότερο με τον παρουσιαστή.

«Θεωρώ ότι ως χαρακτήρας είμαι πιο κοντά με τον Ανδρέα Γιόρτσιο, παρά με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Για να είμαι πολύ ξεκάρη, δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Με τον Ανδρέα είχαμε ανέκαθεν και πιο στενή σχέση. Με την Κωνσταντίνα δεν ήρθαμε ποτέ τόσο κοντά. […] Τους καλούσα και τους δύο στην εκπομπή, αλλά με τον Ανδρέα καθόμασταν και μετά την εκπομπή να πούμε και δυο κουβέντες», είπε μεταξύ άλλων η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Πηγή: www.chnews.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1409