Η λαμπερή βάφτιση του γιου της Κλέλιας Χατζηιωάννου! (pics)

10.09.2019



Τον γιο της βάφτισε η «βασίλισσα των τάνκερ» Κλέλια Χατζηιωάννου, την περασμένη εβδομάδα, στην ανθοστολισμένη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Συγγενείς και στενοί φίλοι έδωσαν το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή ημέρα. Νονοί του νεοφώτιστου Λουκά, που πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο Λουκά Χατζηιωάννου, έγιναν ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου και η Κατερίνα Σωτηροπούλου, κόρη του γιατρού της οικογένειας.

Ο μικρός Λουκάς, ο οποίος τον Ιανουάριο έγινε ενός χρονού, ντύθηκε με ένα λευκό κοστούμι του οίκου Dolce & Gabbana, και ένα χρυσό σταυρό από τον Καίσαρη στο λαιμό του. Στους προσκεκλημένους δόθηκαν μαρτυρικά γαλάζια βραχιολάκια με ματάκι, που είχαν γραμμένο το όνομα «Loucas», δημιουργίες της Λιάνας Βουράκη.

Μετά την βάφτιση, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν προς το «πριγκιπάτο της αγάπης», το νέο αρχοντικό της Κλέλιας Χατζηιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό, το οποίο απέκτησε σχεδόν ταυτόχρονα με τα δύο παιδιά της.

Εκτός από τις τεράστιες ανθοστήλες με ολόφρεσκα λουλούδια και τα δεκάδες ρομαντικά κεριά, επικρατούσαν στο χώρο ναυτικά στοιχεία και χρώματα της θάλασσας: ένα ναυτικό φουγάρο με τα αρχικά του Λουκά Χατζηιωάννου (LH) φάνταζε επιβλητικό στον πάνω κήπο, ενώ ένα μεγάλο μπλε καραβάκι με τα αρχικά του Λουκά στόλιζε το τραπέζι της υποδοχής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το sissysworld.com, τα συναισθήματα έφθασαν στο αποκορύφωμα όταν η Κλέλια, λάμποντας από ευτυχία, ανέβηκε στην εξέδρα και είπε συγκινημένη από το μικρόφωνο πως ζούσε μια από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής της, παρουσιάζοντας συνάμα την έκπληξη που θα ακολουθούσε: την συμπατριώτισσα της και φίλη της οικογένειας Αννα Βίσση, η οποία διασκέδασε με τις επιτυχίες της τους περίπου 230 καλεσμένους.

Ένα χρόνο νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2018, η Κλέλια Χατζηιωάννου βάφτισε την κορούλα της, Άννα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Άννα Βίσση, η Τερέζα Ηλιάδη, η Αγγέλα Δημητρίου και η Έρικα Φωτιάδη.

ladytimes.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


11589