Χριστιάνα Θεοδώρου: Δείτε πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της που τον κρατούσε κρυφό για 10 μήνες. Τα καυτά φιλιά τους!

10.09.2019Γνωρίστηκαν σε εκδήλωση όπου παρέστησαν πριν από ένα περίπου χρόνο και η σχέση τους άρχισε σε φιλικό επίπεδο. Σύντομα όμως εξελίχθηκε σε έναν έρωτα που κρατάει 10 μήνες και η Χριστιάνα Θεοδώρου χαμογελάει με απόλυτη ικανοποίηση πλάι στον σύντροφό της Σπύρο. «Η ηθοποιός ήθελε από την πρώτη στιγμή να μη διαρρεύσει αυτή η σχέση της, προκειμένου να είναι σίγουρη για τη επιλογή της», λέει στο ΟΚ! φιλικό της πρόσωπο. Στα social media τους τελευταίους τρεις μήνες δεν έκρυβε πως είναι σε σχέση, βάζοντας όμως εικόνες που δεν αποκάλυπταν την ταυτότητα του συντρόφου της. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε πρώτη φορά μαζί στον Μόλο Λεμεσού, το μεσημέρι της Τρίτης, 3 Σεπτεμβρίου, και μας μοίρασαν τρυφερά ενσταντανέ, με τον σύντροφό της να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Από την αρχή της σχέσης τους ήταν τόσο δυνατός ο έρωτάς τους που συγκατοίκησαν αμέσως. Η Κύπρια ηθοποιός λάμπει από ευτυχία και δεν το κρύβει πλέον. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της είναι σε συζητήσεις με θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές και σύντομα θα λάβει τις τελικές αποφάσεις της.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
5868