Μαγειρικά σκεύη Thomas Fun από το νέο πρόγραμμα continuity των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

09.09.2019



Τα προγράμματα ανταμοιβής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σχέσης τους με τους πιστούς τους πελάτες. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα, οι κάτοχοι της ΑΛΦΑΜΕΓΑ Social Family Card έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν επώνυμα είδη σπιτιού, δωρεάν ή σε χαμηλές τιμές. Αυτή τη φορά πρόκειται για τα μαγειρικά σκεύη Thomas Fun της εταιρείας Rosenthal. 

Η σειρά Thomas Fun είναι η απόλυτη συλλογή μαγειρικών σκευών, καθώς αποτελείται από εύχρηστα, «έξυπνα» και πολύχρωμα είδη από αλουμίνιο, με τα οποία το μαγείρεμα γίνεται απόλαυση. Η αντικολλητική τους επίστρωση τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση και το κομψό φινίρισμα της βάσης, με τους ομόκεντρους κύκλους, προσφέρει σταθερότητα σε όλες τις ζεστές επιφάνειες. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Thomas Fun, τα οποία κατασκευάζονται από ιταλική εταιρεία, διατίθενται σε διάφορα χρώματα και προσφέρονται με εγγύηση 3 χρόνων. 

Από τις 09/09 έως και τις 12/01 οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο πρόγραμμα ανταμοιβής, μέσω του οποίου με αγορές αξίας €10 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια και εξαργυρώνοντάς τα στα ταμεία των καταστημάτων των Υπεραγορών, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μαγειρικά σκεύη της σειράς Thomas Fun. 

Όσοι χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Stick&Win και συλλέξουν τα κουπόνια τους ψηφιακά, ψωνίζοντας αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων με λιγότερα κουπόνια. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται μέχρι τις 19 Ιανουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card.

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν συγκεκριμένα είδη Thomas Fun αξίας €140. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: https://www.alphamega.com.cy/.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1024