"Soundtrack of love": Δείτε το σκηνικό που ετοιμάζεται για το λαμπερό show (φωτο)

24.08.2019



Το "Soundtrack of love" έρχεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.15 από την συχνότητα του Alpha Κύπρου, με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία κάνει come back στα λαμπερά show που άφησε ιστορία.

Το πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής, οι οποίες θα συγκινήσουν και θα διασκεδάσουν το κοινό. Μαζί με την Χριστιάνα, στην πιο βελούδινη love band θα είναι οι τραγουδιστές Άλεξ Οικονόμου και Βαλάντω Τρύφωνος.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, με το λαμπερό υψιπετές σκηνικό, για το οποίο θα μιλάει όλη η Κύπρος, να παίρνει σταδιακά "σάρκα και οστά".

Ο σκηνοθέτης και project manager του show, Κλείτος Κλείτου, μαζί με τον παραγωγό Ανδρέα Βασιλείου και την αρχιτέκτονα-σκηνογράφο Έλενα Τερέπη, επιμελούνται κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και πρωτότυπες ιδέες που θα μας εκπλήξουν.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τον σχεδιασμό του stage αλλά και πως θα είναι το σκηνικό, με την κυκλική σκηνή, τους καναπέδες των καλεσμένων, τις μεγάλες led οθόνες αλλά και την τεράστια γιγαντοοθόνη που θα εντυπωσιάσει το κυπριακό κοινό.

alphanews.live





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2759