Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος του επιχειρηματία! Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα!

23.08.2019



Ραγδαίες οι εξελίξεις με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή! Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος του γνωστού επιχειρηματία και βγαίνουν φωτογραφίες του για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δεύτερος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιαννη Μακρή. Ο συνεργός του εκτελεστή και αδερφός του είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη.

Οι βουλγαρικές Αρχές παρέδωσαν τον 35χρονο στους Έλληνες αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης, αφού εις βάρος είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

To χρονικό του εντοπισμού του

Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι βουλγαρικές Αρχές είχαν στήσει επιχείρηση για τη σύλληψή του και όταν αυτή πραγματοποιήθηκε, η ελληνική πλευρά ζήτησε την έκδοσή του στη χώρα μας.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Βούλγαρος είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.

Ο 35χρονος είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου Μακρή, ενώ την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Το βίντεο της δολοφονίας Μακρή

iefimerida.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4413