Οι Κύπριες πρώην παίκτριες του "Survivor" με καυτά μπικίνι στη Λεμεσό! [εικόνες]

18.08.2019



Γνωρίστηκαν αφού αποχώρησαν από το “Survivor” και έγιναν κολλητές φίλες. Σε μία καλοκαιρινή τους εξόρμηση σε παραλία της Λεμεσού τις πετύχαμε να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό του νησιού μας. 

"Είναι σαν να γνωριζόµασταν από πριν. Δέσαµε µε την πρώτη γνωριµία µας και γίναµε αµέσως φίλες. Είναι τόσο έντονα και µοναδικά αυτά που ζεις στο Survivor, που έστω και να µη συµβίωνες στην ίδια καλύβα, µπορείς να καταλάβεις 100% κάποιον που έζησε την ίδια εµπειρία µαζί σου. Έχουµε κοινά ενδιαφέροντα και απολαµβάνουµε η µια την παρέα της άλλης", έλεγαν πρόσφατα σε φιλικά τους πρόσωπα. 

Η Μελίνα Μεταξά µαζί µε την Ελπίδα Μεζιρίδου χαλαρώνουν σε παραλία της Λεµεσού. Είναι ακοµπλεξάριστες. Κάνουν τρέλες στην αµµουδιά, χοροπηδούν σαν µικρά παιδιά και αστειεύονται µεταξύ τους. Τα καλλίγραµµα κορµιά τους µαγνητίζουν τα βλέµµατα. Πώς να µην το κάνουν άλλωστε, αφού η καθηµερινή γυµναστική είναι µια από τις προτεραιότητες της ζωής τους. Η Μελίνα λατρεύει το ΜΜΑ και η Ελπίδα το Crossfit. 

Το καλοκαίρι θα τις βρει σε διακοπές διαρκείας. Η Ελπίδα πήγε και στην κρουαζιέρα που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σάκης Τανιµανίδης στα ελληνικά νησιά µε το World Party Cruises και παράλληλα περιµένει µε αγωνία τον Φεβρουάριο που θα ταξιδέψει στο Μαΐάµι για να απολαύσει ένα από τα έπαθλα της στο ριάλιτι επιβίωσης. Από την πλευρά της η Μελίνα θα περάσει µέρες και νύχτες στην κοσµοπολίτικη Μύκονο για να απολαύσει το έπαθλο που κέρδισε στο Survivor µαζί µε τον Πάνο Θεοδώρου, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Σώζωνα Παλαίστρο Χάρο και τον Γιάννη Τσίλη. Τα κορίτσια είναι single και ο ανδρικός πληθυσµός δεν τις αφήνει από τα µάτια του. Προτεραιότητά τους να απολαύσουν τις διακοπές τους και να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Πηγή: Περιοδικό “OK!” & ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6313