Νίκος Μουτσινάς: Είναι σε σχέση και δεν το κρύβει (φωτογραφια)

17.08.2019



Το φετινό καλοκαίρι ο Νίκος Μουτσινάς κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής προετοιμάζεται και για τον χειμώνα και την τηλεοπτική του εκπομπή, που ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται. Ωστόσο, ο ίδιος αυτές τις ημέρες αποφάσισε να ξεκουραστεί και να κάνει ένα διάλειμμα από όλες του τις υποχρεώσεις.

Έτσι λοιπόν, βρίσκεται στην Σαντορίνη με αγαπημένα του πρόσωπα και περνάει χαλαρές στιγμές μαζί τους. Ως λάτρης των social media, ο Νίκος Μουτσινάς δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του και αυτή τη φορά, το πρωί της Παρασκευής έκανε μία ανάρτηση στην οποία δεν δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάνε μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές. «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα από τον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Μουτσινά στο Instagram.

hallocy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5034