Νέα τραγωδία στην Λεμεσό: Μία νεκρή και δύο κρίσιμα τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων Εικόνες σοκ!

16.08.2019



Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό. Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε, δυστυχώς, το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στην επαρχία Λεμεσού.

Τη μάχη για τη ζωή έχασε μία γυναίκα που είχε τραυματιστεί, ενώ άλλοι δύο τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη κοντά στην έξοδο Καντού προς τον Άγιο Αμβρόσιο όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε μετωπική και βίαιη σύγκρουση δύο οχημάτων

Από τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή.

Η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις, για να διευκρινιστούν τα αίτια του νέου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό τροχαίων δυστυχημάτων Αιμίλιο Καφά, «δυστυχώς σήμερα, κατά τις 12:00 το μεσημέρι, είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της επαρχίας Λεμεσού, με εμπλεκόμενα δύο οχήματα».

Φαίνεται ότι δύο οχήματα που οδηγούνταν είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους μετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο οχημάτων να ανατραπεί μέσα σε παρακείμενο χαντάκι, είπε.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός, η οδηγός, το όχημα της οποίας ανατράπηκε μέσα στο χαντάκι, ηλικίας 74 ετών, έχασε τη ζωή της. Στο άλλο όχημα επέβαιναν τρία άτομα και σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς στο νοσοκομείο Λεμεσού, οι δύο υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό και το τρίτο πρόσωπο ελαφρούς τραυματισμούς.

Η Τροχαία Λεμεσού μαζί με τους επιτόπιους σταθμούς υπαίθρου βρίσκονται στο μέρος και διενεργούν εξετάσεις. Διερευνάται κατά πόσον οι τραυματίες έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε 24 ώρες.

http://www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2970