Απίστευτο! Το ζευγάρι που έχασε συνολικά 80 κιλά! Το πριν και το μετά! (photos)

05.08.2019H Μισέλ Ελίζαμπεθ είχε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος της ενώ ο σύντροφός της Νικ ο οποίος αργότερα έγινε και σύζυγός της, ήταν υπέρβαρος αλλά σε μικρότερο βαθμό από εκείνη.

Το 2013, όπως διηγείται συχνά την ιστορία της η Μισέλ Ελίζαμπεθ ξεκίνησε την προσπάθεια μαζί με τον σύντροφό της να απαλλαγούν από κάποια κιλά. Τότε, εκείνη ζύγιζε 115 κιλά και κατάφερε, χωρίς επέμβαση αλλά μόνο με σωστή διατροφή να χάσει 50 ολόκληρα κιλά.

Στην προσπάθεια αυτή, συνοδοιπόρος της ήταν και ο Νικ ο οποίος έχασε περίπου 15 κιλά. Ο ένας στήριζε και εμψύχωνε τον άλλον ώστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό -και για τους δύο- βάρος.

Από τότε, εκείνη τρέφεται μόνο με υγιεινή διατροφή ενώ και εκείνος προσέχει πολύ το τι τρώει και τι πίνει. Πλέον, οι δυο τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συχνά μιλούν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους για τον τρόπο που οι ίδιοι κατάφεραν να απαλλαγούν, διά παντός από τα περιττά κιλά τους.

Άλλωστε, η ποιότητα ζωής τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο και μπορούν να κάνουν πλέον μαζί πράγματα που στο παρελθόν δεν φαντάζονταν καν.

gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


8256