Απίστευτο! Το ζευγάρι που έχασε συνολικά 80 κιλά! Το πριν και το μετά! (photos)

05.08.2019



H Μισέλ Ελίζαμπεθ είχε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος της ενώ ο σύντροφός της Νικ ο οποίος αργότερα έγινε και σύζυγός της, ήταν υπέρβαρος αλλά σε μικρότερο βαθμό από εκείνη.

Το 2013, όπως διηγείται συχνά την ιστορία της η Μισέλ Ελίζαμπεθ ξεκίνησε την προσπάθεια μαζί με τον σύντροφό της να απαλλαγούν από κάποια κιλά. Τότε, εκείνη ζύγιζε 115 κιλά και κατάφερε, χωρίς επέμβαση αλλά μόνο με σωστή διατροφή να χάσει 50 ολόκληρα κιλά.

Στην προσπάθεια αυτή, συνοδοιπόρος της ήταν και ο Νικ ο οποίος έχασε περίπου 15 κιλά. Ο ένας στήριζε και εμψύχωνε τον άλλον ώστε να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό -και για τους δύο- βάρος.

Από τότε, εκείνη τρέφεται μόνο με υγιεινή διατροφή ενώ και εκείνος προσέχει πολύ το τι τρώει και τι πίνει. Πλέον, οι δυο τους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συχνά μιλούν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους για τον τρόπο που οι ίδιοι κατάφεραν να απαλλαγούν, διά παντός από τα περιττά κιλά τους.

Άλλωστε, η ποιότητα ζωής τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο και μπορούν να κάνουν πλέον μαζί πράγματα που στο παρελθόν δεν φαντάζονταν καν.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


12406